Livsstil

Första advent, julkalender och objektiv

Första advent.

Första advent och det regnar ute. Hur är julfeelingen haha? Här finns inte mycket julfeelin alls. Jag tittade ut genom fönstret i går kväll när jag kom hem från jobbet, det lyser stakar och stjärnor i fönstren, balkongerna är pimpade till max och det både blinkas porrbelysning och en ren lyser upp halva stan haha. Visst är det lite mysigt men här hemma är inte en enda julsak framme. Julen är en mysig högtid, men jag är inte mycket för att pimpa vårt egna hem, utan njuter av att se det hos andra, men kanske även jag får mig ett ryck och drar fram staken?

Julkalender på instagram.

Jag har fått massor av mail om vart julkalendern är? När kommer julkalendern? Blir det ingen julkalender i år? Och jag ska vara ärlig och säga att tanken var att inte ha någon julkalender i år på instagram just för att tiden är bristfällig och det krävs lite planering, men efter alla mail och speciellt efter Eltons förfrågan så kände jag när jag vaknade, va fan , jag kör i gång även i år. Den är ju uppskattad både hos vuxna och barn och varför inte ? Att få någon annan att må bra och skratta kostar så lite. Så julkalendern är up and running på min instagram Tommytott. 

Jag har förövrigt äntligen hittat ett nytt objektiv som ska postas i morgon förhoppningsvis. Hittade en annons där en kille sålde sin pappas utrustning som gått bort och alla pengar som kom in skulle gå till cancerforskning. Jag snackade lite och fick fram ett grymt pris , så snart, mycket snart kanske det kommer grymma outfitbilder igen, kanske även mer foton överlag . Jag ser så fram emot det och hoppas objektivet är i så bra skick som det såg ut att vara.

Nej nu ska jag dricka min nocco skumtomte, mysa med Chanel och ladda upp för ännu en kväll på jobb. Trevlig första advent godingar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.