Hem och Inredning

Sophora, nytt till köket och maja lykta

DSC_7167

Nytt till köket. 

Så , det är fullt upp denna fredag. Och eftersom det är black friday så körde vi en runda då vi en längre tid har letat bord och stolar till köket och i dag inhandlade vi detta till betydligt billigare pris än vanligt. Vi är supernöjda och sjömannen fick sina älskade stålben på köksbordet som han ville ha. Lite får jag minsann ge med mig på inredningsbiten.

Såklart eftersom det skulle bli tomt på köksbordet så var vi ju tvungna att ha något på. Jag vet hur jag vill ha det, stilrent och enkelt. Så det fick bli ett stop på mobila och besöka tjejerna på passiflora!

DSC_7169 (kopia)

Där inhandlade jag äntligen en växt som jag så länge velat ha. Sophora eller Corokia som den heter. Zink krukor och en ny fantastiskt Maja Lykta fick följa med hem. Lyktorna är ju helt underbara så sjömannen fick välja. Dom hade tyvärr inte någon av dem jag verkligen ville ha men som ni ser på vänstra fotot så blev det bra.  Pride lyktan på vänster bild har vi sedan tidigare!

Tanken är att vi ska försöka börja rensa i alla jävla bananlådor som är kvar sedan vi flyttade in i lägenheten och ikväll har vi tvättid. Fantastiskt vad husliga vi är i dag va?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.