Livsstil

Fredag, morgonrutin och ledighet

DSC_7164

Godmorgon vännen! Så är vi uppe, de där kamphundarna har en inställd klocka och vi får sällan sova längre än till kl 7, jag fattar inte varför dom inte kan låta oss sova åtminstone till kl 08, en dag i veckan?! Ska det vara för mycket begärt.

Dom är rastade, utfodrade och jag har kört mina morgonrutiner, tvättat ansiktet, på med åter fuktande serum och så en dagkräm, håret har jag svurit över och kommer aldrig mer gå tillbaka och klippa mig på topp till tå på Västra rönneholmsvägen. Dom förstörde håret mer än vad det redan var!

2 dagars ledighet väntas, en del inlägg ska jag försöka få upp i dag. Jag kanske tänkte att sjömannen kunde få ta outfit bilder, men han gnällde som satan nu på morgonen och nu skäller han på mig om att det inte är socker i kaffet, trots att det är en paddel med gift i!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna 27 november, 2015 at 09:30

  Du får försöka trösta dig med att håret växer ut ♡

  • Reply tommytott 27 november, 2015 at 09:39

   Sant, men trist när håret är riktigt fucked up, för det var ju inte tunt som det var innan haha!

 • Reply Tjejmorsan 27 november, 2015 at 09:34

  Nu tycker jag att den där söta sjömannen ska sluta gnälla 🙂 Han fick ju trots allt kaffe… vad mer liksom?
  Hoppas ni får en underbar helg med massor av Black Jack.. eller jag menade Black Friday 😀 Förstås 😉
  Puss

  • Reply tommytott 27 november, 2015 at 09:39

   Eller hur haha! 😀 Men jag är glad att han börjat dricka kaffe igen så jag får kaffe sällskap! 😀

   I dag hoppas jag att jag får mycket av allt, oavsett black eller ej haha! 😀 Puss!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.