Livsstil

Söt som socker, ändrade planer och sleepless in Malmö

Fredag kvällen sprang iväg på jobbet med massor att göra, massor med skratt , svettningar och trycka i mig ipren så var jag fit for fight att ta mig igenom en kväll på jobbet med kollegorna. När vi slutat och vi kommer ner i källaren för att byta om möter vi en kvinna som kommer med cykel genomblöt. Kollegan frågar om det regnar och får till svar, lite, inte så farligt jag har bara haft en bit att cykla varpå jag utbriset – helvete oxå, jag kommer smälta, jag är ju gjord av socker.  Skratten ekade i korridorren i källaren.

Jag hämtade kamphunden hos syrran och gjorde mig klar och la oss. Självklart när jag lagt mig så blir jag pigg som en lärka och ligger och zappar mellan kanalerna, scrolla på mobilen och inser att det är bättre att jag kliver upp tills jag blir trött i stället för att bara ligga i sängen och sucka, vrida och vända och även passa på att vara uppe lite längre, det är ju ändå fredag kväll och jag har gjort ett passbyte med en kollega, så i stället för att behöva kliva upp kl 05 så kör jag ett kvällspass till.

Jag hällde upp ett litet glas rosé , kollar sociala medier och tänker jag skulle sitta här en stund och små fiser och bara kollar sociala medier.  Så nu ska jag bara kolla lite sociala medier, youtube  och svara på lite mail som kommit in och det där med småfisa behöver jag inte för det sköter kamphunden perfekt, så jag måste minsann dra på mig kläder om en stund och ta med henne ut i regnet igen, varför i helvete kunde du inte skita när vi gick från syrran för ?

Mer erotiskt än så här blir det inte ikväll. Det har varit en bra fredag trots feberfrossa, svettningar och regn.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.