Livsstil

Tisdag, tidig morgon och kvällsjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tisdag och igår blev det inget bloggande, för jag hann helt enkelt inte med. Morgonträning, frukost hos syrran, promenad med kamphundarna, dusch och fixande här hemma innan jag drog iväg och jobbade kväll. I natt har jag sovit så jävla dåligt, jag har varit törstig, har inte legat bra och lederna har värkt, så jag har väl sammanlagt fått 4-5 timmars sömn och så väcker kamphundarna mig vid 7?

Utfodra dom och ut med de små på morgonpromenad och Prada fick något frispel och sprang runt och skällde på en annan hund. Den andra hunden bara tittade på henne och funderade på vad det var för köttbulle som sprang runt honom och skällde och studsade som en liten boll. När han väl närmade sig skrek hon som att han trampade på henne, jag asgarvade och den andra ägaren bad om förlåt? För vad? För att hon är rädd för sin egen fis ? haha!

Nu hinkar jag latte, lyssnar på musik och sjömannen har vaknat. Jag har fått i mig mina fettförbrännande tabletter jag tar varje morgon i ett par dagar till. Har galen träningsvärk i mina ben och lederna ja, dom behöver vi inte ens prata om. Ikväll vankas det ett pass på jobbet innan en ledig dag i morgon. Schemat på detta jobbet är verkligen inte genomtänkt, kvällsjobb innan 1 dags ledighet och efter 1 dags ledighet börjar man med tidig morgon? Jaja, det fungerar det med och denna veckan är det fullt upp med jobb 6 av 7 dagar så i fall det är lite tomt här inne så vet ni varför !

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.