Hem och Inredning

Spiraltrappor

| Inlägget är i samarbete med ABC Solution

Snygga spiraltrappor.

Regnet det smattrar mot fönsterbläcket och jag har nyss hämtat hem sjömannen. Det är en redig skånsk vinter ute och det blåser verkligen storm och isiga vindar ute. Därför passar det perfekt att tända massa ljus här hemma och lägga datorn i knät och fortsätta drömma till våren och en vår och sommar i stugan.

Vi har många planer för hur vi vill göra om i våran stuga och när vi skulle köpa stuga så budade vi på en stuga som vi verkligen ville ha, där vinden var ombyggd till sovrum och där hade vi tänkt att sätta en spiraltrappa!  Det blev inte den stugan utan en helt annan och på ett vis är vi glada över det, men samtidigt så funderar jag fortfarande på om vi kan bygga ett sovloft i vår stuga som vi har nu alternativ om det finns möjlighet att kunna sätta en spiraltrappa på utsidan av stugan , på den korta sidan där vi har luckan till vinden? I dag har vi en stege som vi får ställa fram och jag tycker det är fruktansvärt obehagligt att ställa sig på den där stegen, med rädslan att stegen ska trilla. Det hade varit både snyggare och mer praktiskt att kunna ha en fast monterad stege.

I fall vi undersöker det närmare med att se om man kan bygga om vinden till ett sovloft och i fall det blir aktuellt så kommer jag med all sannolikhet att införskaffa mig en snygg spiraltrappa. Dock så hade jag inte valt en spiraltrappa helt i stål, utan jag hade velat ha något snyggt trä på trappstegen och kanske ett annat räcke än vad som visar på spiraltrappan ovan, men visst är det snyggt med spiraltrappor inomhus?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.