Livsstil

Status

Sömn: De 3.5 timmars sömn jag fick efter nattens jobb var helt klart några av de bästa sömntimmarna jag fått på flera dagar. Satan vad jag har sovit gott.

Mår: Jag mår bra och känner mig konstigt nog utvilad och pigg efter för lite sömn , även om ögonen kliar. Men kroppen mår bra och jag mår bra. Tystnaden här hemma utan sjömannen är ju hemskt tråkigt.

Dagens planer: Jag hade tänkt att ta med mig kamphunden och köra ut till Stugan en runda och kolla hur det ser ut där efter att dom började gräva för det kommunala vattnet, men eftersom det öser ner ute så känner jag. Detta tar vi en annan dag. Så det blir en dag i soffan.

Saker jag bör: Jag bör ta mig i kragen och ge mig iväg på gymmet oxå och faktiskt ta mig tiden till att gå iväg. Just nu är jag inne i en dipp igen och känner att jag inte hinner, men ligga på soffan och dega hinner jag uppenbart haha!

Längtar efter: Att sjömannen kommer hem, att dom är färdig med grävningen av det kommunala rörledningarna och att säsongen vid stugan ska börja igen så vi kan flytta ut dit för säsongen. Och sommar. KOM HIT NU!

Visste ni att: Världens vigaste man , kröp upp i röven och försvann.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.