Livsstil

Fibromyalgihelvete, the fitness box och smoothie middag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jag verkligen inte varit kaxig och ville helst bara krypa ner under täcket när klockan ringde i dag på morgonen. Att ha så ont i lederna att tårarna rinner av att bara ta sig ur sängen är fan inte något jag önskar någon. Men i did it, tog mig ut med kamphundarna och upp och göra mig klar för en dag på jobbet.

Jobbet har gått bra, men jag har fått alternera med att stå och sitta men i morgon får jag inte glömma mina handledskydd. Det har blivit ett par värktabletter under dagen och jag tog mig igenom dagen. Jag är fan stolt över mig själv. Och när jag kom hem orkade jag inte ställa mig och laga någon avancerad middag, utan körde i gång en maskin tvätt och gjorde mig en proteinrik smoothie med proteinpulver, kvarg, mjölk, nyponpulver, mango, hallon, körsbär och chai-frön. Fantastiskt god och kamphundarna har fått mat och varit ute på en längre promenad! Det är fantastiskt väder ute.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går trillade även Marsboxen från the fitness box in hos mig. Alltid lika spännande och alltid samma glädje när man får hem boxen, det blandas med nyheter och gamla godingar! I dag tog jag med mig proteinbaren och NOCCO Äpple till jobbet. Ruskigt goda båda 2.  Så ska bli kul att smaka på resten med och lägga mig och läsa tidningen senare för att vila lederna!

Sjömannen skulle ju ha kommit hem i dag, men han kommer hem i morgon kväll i stället. Jahopp, den som väntar på något gott väntar alltid för länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 9 mars, 2016 at 18:53

    Usch värk är fruktansvärt, det finns väl inget som tar ner en i humöret så som värk. Man får försöka hitta småsaker som förgyller livet såna dagar. Kram på dig o var rädd om dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.