Livsstil

Life update

En liten life update.

Tisdag och jag vaknar upp klockan 7. Haha, jag ger upp detta alltså. När jag har kvällspass och tänker att jag kan ju i alla fall sova till klockan 8 så jag får lite sovmorgon så slår jag upp mina ögon vid 7 tiden, ligger kvar i sängen och drar mig en stund innan jag kliver upp med mitt mentalt störda leende och hoppar in i duschen.  Ni vet den där känslan när man kliver in i duschen och känner, fy fan vad skönt att vakna till liv ordentligt med en varm lång dusch och hittar den perfekta temperaturen på vattnet och när man precis schamponerat in håret och tvålat in kroppen kommer det iskallt vatten.

Förlåt kära grannar för det fantastiska vrålet i falsett som jag la av . Men jag höll på få en hjärtinfarkt och det var ingen härlig känsla att tvinga sig att skölja av både hår och kropp i så kallt vatten. Jag fick uppleva barndomen på nytt med att prinskorven försvann till typ 5 års ålder. Skrämmande och lite obehagligt att se på en fullvuxen man haha!

Utöver traumat jag utsattes för som ni kan läsa här ovan så vågar jag knappt skriva det men kroppen mår oförskämt bra just nu. Värken är “normal för att vara jag ” och det är lite skrämmande att skriva det, det är en punkt vid vänster skinka som gör asaont, men annars så mår kroppen bra och jag känner att jag har kontroll över fibromyalgimonstret, mer än någonsin. Jag njuter så länge det varar och jag vet att det är bara en tidsfråga innan det slår bakut och jag känner mig som “Ernst-hugo 70+” igen. Livet alltså.

Kamphunden är rastad, latten är fixad och jag har snyggat till mig inför kvällens pass på jobbet. Jag har jobb hela veckan och i går blev det ingen uppdatering då jag först jobbade 9-17.30 och sen var jag inom jobbet och höll repetition för nattkollegorna. Utöver jobbet så försöker jag hinna med bloggen, instagram och gå här med mitt mentalt störda leende och räkna ner dagarna tills sjömannen kommer hem igen. På måndag är han hemma igen och dessutom så har vi fått besked om att vattnet eventuellt släpps på ute vid stugan lite tidigare än planerat då temperaturen har varit mild så länge, så kommer ingen frost och vintern gör ett spontanbesök så släpps snart vattnet på. Its a hallefuckinglullejah moment och vi kniper hårt med gumpallalan för att vattnet ska startas som de skriver.

Men nu .. latte, sjunga falskt för grannarna och vattna blommor för de är lite hängiga. Jag funderar starkt på kasta de jävla palettbladen. Jag orkar inte med dom haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.