Livsstil

Status

Sovit: Som en gris, hur en gris nu sover ,men jag visualiserar mig att dom sover för jäva gott när dom likt mig gnuggar ner sig i min madrass och trycker ner huvudet i kudden som om det vore gyttja. Dock saknas sjömannen och vi bör nog kanske tänka en extra gång på att köpa en ny bäddmadrass till sängen, för jag börjar tycka att hålorna etter våra kroppar är lite jobbiga haha.

Mår: Jag mår riktigt riktigt bra även fast jag just nu bråkar med kroppsideal och vikthetsande. Jag googlade på gym och personlig träning för att byta gym kanske kan få mig att hitta motivationen tillbaka och så kollade jag på personlig tränare med och höll på sätta morgonkaffet i halsen och inser att för en timmas PT så kan jag köpa drygt 3 favvo flaskor med bubbel. Jag vet, det där går verkligen inte ihop med en hälsosammare livstil och bli av med gubbmagen som växer snabbare än en tillväxt kurva för ett barn.  Jävla kroppshetsande och viktideal.

Nu : Sluka det sista av morgonens goda kaffe från Nespresso i min snygga kaffekopp i marmor från bästa kollegorna.

Sen: Mot jobbet för ett kvällspass och fortsätta längta efter att sjömannen kommer hem , tar på sig de snygga sexiga boxershortsen med dragkedjor och gör akrobatiska övningar med mig .. nakengymnastik. Ja och så fortsätta fundera på detta med träningen och kroppen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lise 9 november, 2017 at 12:03

  Det där med träning, är ju faktiskt så att den bästa träningen är den som blir av.
  Det ÄR svårt med motivation , speciellt när man varit ifrån det ett tag, meen hörru istället för att tänka så mycket å få ångest över det så Just Do It!!
  Planera in din träning i almanackan! det är ingen som kommer å ger dig den (hörru Totten, här har du några timmar på gymet, man måste själv gå dit)
  Har du bestämt att tisdag å fredag (klart beroende på ditt schema) är gymträning då är det då du gör det! Precis som du planerar in jobb 😊 när du varit några gånger så VILL du dit igen!
  Heja Totten, å ha en go dag 😊

  • Reply tommytott 10 november, 2017 at 16:01

   Hej Lise!

   Visst är det så att den träning som blir av är den bästa träningen. Och ja jag planerar in gym i kalendern men kommer till gymmet och vänder. Därför jag måste byta gym , för där jag tränar i dag är inte alls motiverande eller kul. Inget är på sin plats, folk står och spänner sig och snackar vid stationerna i stället så därav att jag inte hittar motivationen! Bara jag fixar nytt kort på nya jobbet så kommer jag garanterat hitta kärleken i träningen igen! 😀

   Trevlig helg!

 • Reply Lise 11 november, 2017 at 09:32

  Jag förstår Totten meen, ställ dig frågan varför du går å tränar, är det för att du ska må bra lr för att ha åsikter om allt å alla ?! Om nån står å spänner sig i spegeln, då har det med dig att göra därföratt… ? om nån inte lägger tillbaka vikterna , så tja du får hämta/låna dom 😬 nånannanstans.
  Jag gillar ju dig Totten, men vi är alla olika å gillar olika även på gymet.
  Gå in i din mentala ”jag är perfekt som jag är” totten (å det är alla andra oxå)

  Personligen är gymet min frizon (mentalt intalat) ingen å inget ska få förstöra mitt gymmode när jag är där, det är glädje värme å kärlek till den styrka jag ger min kropp , jag ger vänlighet leende å ödmjukhet oavsett å det ger motivation!

  Sen är dina promenader oxå träning (å min Fibro-erfarenhet det som lindrar mest i vardagen)

  Heja Totten 😁 å ha en toppenbra dag 💕🌸

  • Reply tommytott 11 november, 2017 at 09:40

   Åh tack Lise för fantastisk peppning och ord ! Jag tar till mig och ska verkligen försöka tänka på det du skriver.

   Tack tack och tack och en gumpkläm på det 😍

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.