Livsstil

En siluett i solnedgången

Copyright – tommytott

En man i solnedgången.

Jag lever och jag har efter 5 dagars liggande på soffan och springandes mellan toaletten och soffan äntligen börjat må bättre och piggat på mig efter helvetes influensan som slog till i söndags kväll när jag lagt mig. Jag har nog aldrig mått så här kasst på väldigt länge och ärligt, gumpallalan är nog den del som mått sämst även fast att spy är det värsta som man kan vara med om. Men hej, nu är jag på benen igen och i dag tog jag min första långpromenad med kamphunden på 5 dagar, hon var överlycklig och jag blev superlycklig då jag fick uppleva vårfeeling då snödropparna är framme och de gula blommorna. Äntligen växer hoppet att vi verkligen snart är vid en varmare årstid, även fast det skrivs om att skåne inte haft någon vinter utan vi haft höst hela vintern? Skit på er meteorolog-jävel.

Copyright – Tommytott

Nu ska jag försöka vara en sån där perfekt och grym influencer.

Tystnaden här i bloggen har varit för att jag helt enkelt inte vetat om jag skulle fortsätta med bloggen. Jag har tröttnat lite på att det ska kritiseras, man är inte bra nog och att jag nu ett tag känt att många kommer med åsikter om val och hur man väljer att göra med sitt liv. Att folk försöker trycka ner en , ifrågasätter till mig hur våra val är  och gärna försöker leka lite bättre än. Och jag har ju bloggat länge och känt att jag tappat bort mig i den perfekta världen och inte riktigt våga vara mig själv .. som tidigare. Det har trillat in en hel del trista kommentarer och mail som gjort att lusten helt enkelt bara försvann så jag valde att försvinna i det tysta och fundera på hur jag skulle göra med bloggen. Det var inte först jag fick ett mail om att mitt domän och webbhotell skulle löpa ut och stängas ner om 2 dagar som jag var snabb fan att knappa och betala in och tänkte – nä nu jävlar får det räcka. Jag mår bra av att skriva och ingen, varken i det privata livet eller i sociala medier ska lyckas att få trampa på mig.

Så nu tänkte jag att jag ska försöka hitta tillbaka till skrivglöden som jag hade förr och så ska jag försöka i det privata livet att göra som sjömannen säger – stäng av hörseln, folk har väl för fan inte med våra beslut och liv att göra?  Och nej det har dom fan inte.  Så nu ska jag de kommande dagarna fortsätta vila upp kroppen så jag är fit for fight att jobba igen på måndag, i eftermiddag kände jag att soffan är obekväm efter alla dessa dagar och en önskan om att jag hade jobba helg, men så är ju inte fallet. Jag tänkte redan i onsdagskväll att jag skulle ringa och friska mig, men sen så ska man ju inte gå tillbaka till jobbet först man varit kräk-fri i 48 timmar så man inte smittar andra. Men nu är jag så redo att gå tillbaka till jobbet och mina fantastiska kollegor.

Det blir fredagsmys med kamphunden i soffan framför Talang. Sjömannen är tillbaka till sjöss igen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 16 februari, 2019 at 02:13

  Fy tusan för magsjuka. Härligt att du är bättre nu och på benen igen.
  Jag har saknat ditt bloggande, jag är så van att kika in här ett par gånger i veckan.
  Ta hand om dig.

  • Reply tommytott 16 februari, 2019 at 08:53

   Tack så mycket Monica, det värmer!

   Sköt om dig.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.