Livsstil

Rostad toast med champinjonstuvning

dsc_3131

En promenad bort till syrran för att hälsa på henne och för att få träffa deras nya inneboende, Challe balle. Charlie är en katt som har hand om just nu då Mattias bror har fått barn och nu efter ett par veckor börjar dom misstänka att barnet är allergisk mot katten, så syrran och Mattias har den så länge – jag hoppas dom kan behålla Charlie, eller Challe balle som jag direkt gav honom namnet. Dessutom är han stor som en jävla häst haha!

En runda på ica för att handla till kvällens middag. Sjömannen har googlat lite och blev sugen på toast med champinjonstuvning.
Så det blev kvällens middag, enkelt, asagott , mäktigt och enkelt att göra. Detta gör vi fler gånger, men det blir nog ännu godare på skogens guld – kantareller. Och på tal om kantareller, det blev alldeles för lite letande av kantareller under hösten och nu är det försent. Jävla skit.

Sjömannen fick samtal från jobb tidigare i dag, i stället för att åka på jobb nästa vecka (30/11 ) så ska han åka redan nu på fredag. Det suger, men det är ett behov av sjömannen även på de sju haven, så han är snäll och ställer upp och kommer på tidigare. Det blir nog bra det oxå. Resten av kvällen ska jag bara ligga i soffan, pilla på sjömannen och fortsätta le mitt mentalt störda leende.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Sofie 21 november, 2016 at 19:27

  Ja ni får passa på att mysa allt ni kan då innan han åker igen.
  Ser gott ut med mackorna.
  Ha en fin kväll.
  Kram

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.