Livsstil

Ny vecka, besök och full fart

dsc_3114

Godmorgon godingar. Är ni utvilade och laddade för en helt ny vecka? Själv fick jag lite sovmorgon innan jag klev upp och tog mig en morgonpromenad med kamphundarna. Sjömannen gick till coop och köpte mjölk då den var slut och sen har vi plockat i ordning lite här hemma och jag har sprungit runt och sagt fula ord då min nyaste polotröja från Zara är spårlöst försvunnen?! Hur i helvete kan det komma sig att en tröja helt plötsligt bara försvinner? Jag blir så trött.

Medan vi fixade här hemma efter morgonpromenaden så hittade vi kamphundarna i soffan. Där ligger dom och myser och inte riktigt är laddade för en helt ny vecka som är fylld med jobb och mys.

I dag kommer Anna ner och hälsa på oss. Vi får se vad vi hittar på för något spännande, men någon lunch blir det kanske för äta bör man ju och det var ett tag sen vi träffade Anna så en smarrig lunch ute är väl aldrig fel? Nu har vi spräckt 900 gilla markeringar på min facebooksida Tommytottså i dag eller i morgon kommer det upp en tävling som gäller både facebooksidan och på instagram – man kan alltså tävla på 2 ställen, så håll extra koll efter tävlingen på Tommytott sidorna 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Erika 21 november, 2016 at 12:02

    De ser ju ut att ha det väldigt mysigt där i soffan 🙂 hade själv ingen större motivation för att kliva upp i morse 🙁

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.