Camping livet

Stroling at Copenhagens streets

Jacka  – Zara | Tee – ? | Jeans – Lee Sneakers – Nike Paul George 2 | Ryggsäck – Återkommer haha

Stroling at copenhagens streets.

Efter förra inlägget packade vi ihop och drog ner till husvagnen. Fantastiskt väder i dag och när sjömannen klippte gräset så drog jag till Citygross och handlade eftersom det lovades ännu bättre väder på eftermiddagen och då ville jag inte springa i affärer utan ligga och sola och slappna av. Väl tillbaka undrar sjömannen om jag handlade upp hela butiken och varför jag handlade så mycket. Billigt och gott haha!

Så under dagen har vi bara legat och slappat i solsängarna, käkat glass och snackat med förbi passerande. Stund tals har jag blivit uttråkad och känt att jag vill göra något men nästa sekund halvslumrar jag i solsängen. Semestern alltså.

Ikväll blir det bara slappa, det är tydligen fortsatt grillförbud här på campingen så det är jag lite bitter över. Jag lite senare ikväll ta med mig stativ, kamera och dra ner på stranden och fotografera ett samarbete som jag ska ha på instagram och här i bloggen. Annars så händer inte mycket, bara fortsätta njuta av vädret, sjömannen och kamphunden och semestern. Tydligen ska det regna i morgon igen, det var ju något nytt som inte har hänt alls under min semester?  Vädret vet inte om det ska skita eller om det har.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.