Camping livet

Wacay

Det bästa för min kropp.

Jag har semester denna veckan, fram till torsdag är jag ledig och på fredag kör jag i gång med jobb igen hela helgen och min sista helg med kollegorna på detta stället. Att ta ut ledighet så jag får en veckas sammanhängande ledighet är nog ett av de bästa besluten jag tagit på länge och jag ångrar lite att jag inte tog hela veckan utan även till helgen, för just nu känns det som att min kropp är i behov av massor med vila, att bara vara och ta dagarna som dom kommer och ladda upp med ny energi, för just nu efter den intensiva våren med massor med jobb, kanske lite för mycket och att alltid ställa upp för andra och sen oavsett hur man gör så är det sura miner ( folk har lite svårt att förstå att man inte kan stå jour hela tiden och orka hitta på allt när man jobbat som en dåre )så känner jag att semestern och återhämtning och fokusera på mig själv är jag väl förunnat.

Det har varit en lugn och härlig dag. Vi har fixat vid vagnen, varit iväg och handlat och fixat en ny tub med gasol så nu kan vi laga mat med gasolen igen i vagnen. Vi funderade på att grilla idag men vi stekte i stället maten på gasolen i vagnen. Sjukt gott blev det i vart fall.

I dag tog jag stativ och kameran, sjömannen och kamphunden och gick en runda och fotograferade. Det var väldigt länge sen jag bara tog kameran och stativ och fotograferade.  Terapi för hjärta och själ och det är en fantastisk känsla av att bara springa runt och knäppa av kameran. I dag var det lite för ljust ute för att få fram det resultat jag önskade, utan ett B+W filter, men jag är nöjd i alla fall och främst för att jag tog mig iväg och fotograferade.  Så resten av kvällen blir lugn och skönt gissar jag på, bara mysa med kamphunden och sjömannen.

I morgon ska jag försöka ta tag i redigeringsjobb som ligger och väntar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.