Camping livet

Vacay!

10358559_979791968732781_4857153313548611636_n

 

Seeemester. Yes, yes yes .. äntligen är du här, varför har du dragit ut på tiden så förbannat mycket för? Men nu är du här och det kommer bli så bra. Jag är så fruktansvärt sliten i kroppen, i dag värker det lite här och var och jag har varit vaken drygt 1 timma.

Kamphundarna är hemma igen, latten är fixad och solen den har visat lite när den vill. I dag kommer jag inte göra ett skit faktiskt, gräsmattan behöver klippas och trimmas, det behövs städas både i vagn och förtält – Men det är en dag i morgon med! Denna semester ska verkligen gå i hälsans tecken och för mig ingår det en del rosé vin och nakengymnastik. Jag ska vila kroppen massor, umgås med familj och vänner, mysa med kamphundarna och bara vara. Förhoppningsvis blir det en hel del grillat, sol och bad.  Och det bästa av allt är att sjömannen kommer hem nästa onsdag och är hemma 14 dagar, 14 dagars ledighet med den hunken är livskvalitet, värme och ömhet 😉

Semester från det ena stället men företaget stänger inte för semester, inte bloggen heller. Jag har inte jätte mycket inbokat med fotograferingar, någon till hoppas jag blir inbokad men annars så ligger som sagt fokuset på mig själv och vila kroppen. För övrigt så har jag nu lite mail kontakt med min webdesigner. Hemsidan och ny bloggdesign är under under uppbyggnad och jag har fått se en grov skiss. Det kommer bli så jävla bra. Enkelt, stilrent, lättnavigerat – Precis som jag vill ha det!

Nej, nu ska jag pilla mig i navlen vidare, fundera på middag och försöka hålla mig uppe en stund till, tröttheten slog på. Jag vill ju vända dygnet så jag får ut som mycket som det bara går av de lediga dagarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.