Livsstil

En frän doft, våt och heja mig

Det lönar sig att stå på sig.

I går kväll när jag kom hem så tyckte jag att det doftade konstigt i lägenheten. Det var en frän doft som spred sig och jag gick på jakt men eftersom jag var så trött så kände jag bara, jag skiter fan i detta och så lägger jag mig. Jag orkar verkligen inte efter den kvällen på jobbet. I dag på morgonen vaknar jag vid 7 och det doftar ännu värre och fränare och jag tyckte det doftade så sjukt i sovrummet att jag såg mig omkring. Hade kamphunden rallybajsat ner sängen? Var hon sjuk ? Men jag kunde inte hitta något utan började lukta på mig själv och fundera om det var jag som  … stank.. haha!  Jag kunde andas ut, jag doftade inte fränt.  Men väl uppe så kunde jag lokalisera doften när jag skulle fixa kaffe och det var den massiva löken som vi fixade till tacosen i lördags..  om den åkte ut illa kvickt? Ja, japp. korrekt!

Jag och kamphunden har varit ute och gått morgonrundan i regnet. Det är fan helt otroligt detta. Med tanke på hur mycket det regnat de senaste dagarna så bör marken vara helt sinnesjukt återfuktad så växtligheten inför den stundande våren kommer vara magisk. Att vi blir våta som fan och en aning bittra när vi går rundan är ju en helt annan sak som vi inte ska gå in på.

Jag har druckit en latte och blev sugen på en till så det är fixat. Kamphunden ligger här bredvid mig i stolen och stöttar mig nu när jag ska plugga. Jag fick mail i går om att jag är välkommen till sista utbildningsdagen på onsdag i handleder utbildningen och så stod det: Glöm inte skriva ut åhörarkopior och ta med er uppgiften som ni fick vid föregående kurstillfälle. Men ryck mig i rövskägget och gå hem och kamma er var min tanke, jag kommer inte hinna detta om jag inte byter till en kväll idag tisdag, för jag har ingen skrivare hemma och jag har inte gjort uppgiften för den hade jag inte en tanke på i helgen när jag var ledig. Men det löste sig så jag fick en kväll i dag och i stället för att försöka sova ut så var det ju bara att kliva upp och leta upp den fräna doften och nu sitter jag här och ska plugga .. heja mig eller skjut mig? Tur det är över efter i morgon!

För övrigt, hur gick det med striden med telia i går?
Jo mina vänner, denna stjärtis gick upp i falsett ( ibland ) och försökte lägga på en mycket arg röst.  Jag hann skälla ut en på den privata delen av telia innan dom han säga att dom skulle koppla mig till företagsdelen eftersom det gällde ett företagsabonnemang.  Där fick dom på huvudet oxå och jag är inte helt nöjd med hur det slutade, men det är avslutat och jag slipper betala 3 månaders uppsägning eftersom dom klantat sig. Men fakturan för januari fick jag minsann betala. Jaja, inte helt nöjd, men ändå så blev det bra.

Note to self: Innan du ger dig av till jobbet i dag, kolla så frillan är som den ska så inte kollegorna får en chock och funderar på vad jag gjort med mitt utseende. I går var det lite platt och konstig frilla så kollegorna var fundersam på vad jag gjort med mig. Och för övrigt, glöm inte er återfuktande ansiktskräm 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.