Livsstil

Tack grannen, brand och happy friyay

En natt med lite sömn och lägenhetsbrand.

Bor du i Malmö och ser någon som går med en droppställning med en beigefärgade vätska i droppåsen så är det troligen mig ni er med kaffe intravenöst. Gud min skapare vad jag har sovit dåligt de senaste nätterna och tack som fan grannjävel för att du höll oss vakna mellan 02-04 i natt med ditt gapande, smällande och fantastiska beteende. Han bor på första våningen och vi bor på 4:e och jag trodde han stod utanför , så högt lät han. Fortsätter han i natt måste jag nog fan skicka in en ansökan till grannfejden, alternativ ringa polisen och säga – jag går ner och klubbar honom med den stora svarta dildon.

Vi somnade om och vid 04 och vid 7 vaknar jag igen och kan inte somna om. Sjömannen vaknar strax därefter och så säger sjömannen, den där brankåren låter ovanligt nära och mycket riktig stannar dom på våran gata i stan, och eftersom vi är 2 personer som bryr oss extremt mycket ( vi är inte alls nyfikna ) så snabbade vi oss ut med kamphunden. Där var då ambulans, polis och brandkår, det har tydligen brunnit i en lägenhet 2 trappor från oss i samma hus.

Så hello friyay. Du är stjärtligt välkommen och vi får se vad dagen har att erbjuda, jag ska försöka få till en fortsättningen på vloggen vi påbörjade i går och så ska vi nog en tur till Ikea, vi behöver akut inhandla nya dra på lakan, våra andra ha försvunnit och vi behöver renbädda i sängen. Annars har vi inga större planer, rätt orörd fredag och vi tar den som den kommer. Min semester är slut och nu är jag bara ledig, på måndag är jag tillbaka och kramas med mina underbara kollegor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.