Livsstil

Wifey, gamla vänner och not so happy bajsing

Wifey time.

Ännu en ny dag och ännu en natt med lite sömn. I går kväll fick jag fruktansvärda kramper i magen och jag sprang marathon mellan sängen och toalettstolen. Jag började till och med leta mina vete/riskuddar som jag en gång i tiden fick av en bloggläsare ,men jag tror dom försvann för något år sedan i flytten hit till denna lägenheten. Helvete oxå, så förlåt grannar, men jag tog mig en varm dusch där vid 22.30 och det hjälpte, för jag somnade efter det och vaknade strax innan 07 .. Heja mig  och sovmorgon?!

I stället för att ligga kvar i sängen och få liggsår gick jag upp, testade den nya trimmern, tömde diskmaskinen och röjde i köket. Fixade med kamphundens mat och sedan fixade jag kaffet och tog med mig Chanel på morgonrundan. När jag hämtar Chanel i sängen så gapar sjömannen om varför jag smäller och låter så mycket? Jag tittar bara på honom och säger, det är morgon och tid att vända på kudden haha!

Nu sitter vi här med varsin kaffe, jag har svurit över att jag inte har några kläder och att jeansen börjar sitta lite tight. Livets goda sätter sig vid magen och jag hatar det. Kan det inte per automatik börja omvandlas till muskler .. ? Men inget att göra åt. Sjömannen trillade över ett par gamla vänner som vi inte träffat på flera år på Facebook och i dag ska vi träffa dom på en fika, vilket jag ser fram emot och ikväll blir det nog middag hos sjömannens tvillingsyster med familj. Vi bestämde att vi skulle käka tillsammans i dag.  Så ja, ännu en semesterdag är planerad och vi behöver inte fundera på vad vi ska göra. Fantastiskt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.