Livsstil

En ledig torsdag

En ledig Torsdag.

I natt har jag haft svårt att sova, vaknat flera gånger och kollat till kamphunden och kollat på sjömannens sida av sängen. Den första natten utan sjömannen sover jag alltid kasst. Vaknade vid 7 men vände på mig och somnade om och klev upp vid 9 tiden ungefär. Duschade och sen jag gick ut med kamphunden och det var ju tur att jag duschade och gjorde mig klar när jag gjorde det, för efter att jag varit ute med kamphunden och ska röja lite i köket så inser jag att vattnet är avstängt .. igen!? Jag är så jävla trött på detta.

Jag förstår att man måste stänga av vattnet ibland vid renoveringar, men det är var och varannan vecka vattnet stängs av. Så ja, nu sket sig mina sysslor på förmiddagen med att försöka fixa i ordning här hemma. Men jag hann göra mig en latte oxå innan jag insåg att vattnet var avstängt.

Annars händer inte mycket i dag, det ska redigeras bröllopsfoton och slappa. Jag får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.