Livsstil

Inflammation på balansnerven, shit load med permesan och Sverige öppnar upp

Sverige öppnar upp – tar bort restriktionerna.

Det har varit ett par tuffa dagar. Senast skrev jag ju att jag inte var på topp och det kändes som jag var påväg in i ett skov i min fibromyalgi i kroppen, väder omslag och jag brukar få en dipp i fibromyalgin denna tiden på året, men i söndags natt vaknade jag av att jag var så jävla illamående och så yr, värken var som vanligt men måendet i kroppen var skit.  Klockan ringde 04:30 måndag morgon och det var på gränsen att jag inte skulle hinna in på toaletten innan jag behövde kasta upp. Fy fan vad det snurrade, så det var ju bara att ringa och sjukanmäla mig. Samma känsla som för 3 år sedan när jag hade inflammerad balansnerv och here we go again.

Jag har lyssnat på kroppen, ovanligt nog och bara vila och i dag är första dagen världen inte känns som en konstant karusell, illamåendet är bättre och jag fortsätter vila. Negativ på covid test så no rona in this body.

Vi har precis tryckt i oss lunch, rester från gårdagens middag och självklart ska det vara shit load av parmesan på köttfärssåsen eller pasta bolognaise som det så fint heter i restaurangvärlden.

Hur har ni det?

Vi vaknade upp till att Sverige har öppnat upp, restriktionerna är borta ..men inte för alla, vi som är verksamma inom sjukvården ska fortsätta med tester och delar av restriktioner.  Undra hur många som är bakfulla, ligger med ångest över att dom varit ute och svinat och kanske utbytt en och annan kroppsvätska, för singlarna har ju över 2 års hånglande att ta igen haha.  Visst är det märkligt att Covid nu inte klassas som en samhällsfarlig sjukdom för samhället längre, att landet öppnas upp men vi inom sjukvården ska fortsätta utföra vårat samhällsviktiga arbete enligt restriktioner för att de som inte arbetar inom samhällsviktiga arbeten ska leva fullt ut igen – vi måste ju hålla oss friska för att kunna ta hand om de utanför sjukvården.  Heja oss i vården och jag hoppas innerligt att detta kommer synas i lönekuvertet ( hej naiv stjärtis ).

Nej, men visst är det skönt att samhället öppnas upp igen och att vi mer och mer går tillbaka till ett “normalt” liv. Jag är otroligt glad för företagarna att dom kanske kan börja hålla öppet och kunna gå runt igen. För fy i helvete vad många har kämpat, både företagare och privat i denna tid med sin ekonomi och jag hoppas nu när det återgår till ett normalt liv igen, att folk kommer på fötter igen.

Nu ska jag lägga undan datorn, lägga mig på soffan och vila, för nu jävlar ska skiten bort helt och hållet med yrsel och illamående. Detta är inget jag önskar min värsta fiende.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 11 februari, 2022 at 01:21

  Fy så jobbigt med illamående och yrsel. Ta hand om dig.

  • Reply tommytott 24 februari, 2022 at 08:47

   Jag är glad att skiten är över, för fy fan hur det var att leva med illamående och yrsel i en vecka.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.