Livsstil

Tidig morgon, cocopanda och magmedicin

Godmorgon lördag. Strax efter 07 tyckte kamphundarna att pappa Totten skulle kliva upp. Snälla, jag har 2 dagars ledighet, är det för mycket begärt att få sova i alla fall till kl 08 ?! Snälla .. ? Men, det var bara att kliva upp, få på sig kläder och ge dom mat och ge sig ut på morgonpromenad. Folk tittade som vanligt och suckade nog och kände, att jävlar vilket knallruffs killen ligger inne med, men skenet bedrar. Det blev ingen nakengymnastik i går. För när jag kom hem från jobb rastades kamphundarna, jag åt macka i sängen och sen gjorde mig klar, kollade Facebook och somnade . Jag var så trött på min röst och sjömannen var trött så det blev en nattpuss och mer närhet än så blev det inte  … Trötta kamphundsfarsor?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När jag kom hem låg det ett paket på bordet. Jag har fått hem ett paket från cocopanda med smink. Contour paletten och ögonbrynspennan ger jag till syrran, men Miracel complextion sponge och wet and wild cover all concealer behåller jag själv. Hej fancy face – by ringar under ögonen och reaktiv hud ska döljas!  Vad sägs om en video där jag och syrran sminkar varandra? I like it!

I går kväll började jag dessutom känna av mitt magsår. Skjut mig. Jag får nog börja med min magmedicin en stund och allt kaffe jag de senaste dagarna hinkat i mig på jobbet bör jag nog försöka minska på haha.
Varken mage eller gump mår tydligen bra av detta , men det är ju så jävla gott.  Så det löser nog!

Lördag och vi har inga planer mer än att dra på eko hallen och handla lite lösviktsgodis, det är ju trots allt lördag så det ska syndas och jag ska inom systembolaget och köpa mig lite rosé och en flaska bubbel. I need it so badly!

Föresten, när vi kommer upp till 1000 gilla markeringar och följare på bloggens facebooksida så kommer det upp en fantastisk tävling. Den väntar på er, dessutom läggs det upp massa roligt på sidan oxå .. In och gilla Tommytott nu 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.