Livsstil

Sjömannen är hemma, jeansjackor och kvällsjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seriöst?! 06.22 tyckte kamphundarna att det var morgon, jag höll inte med och vrålade till dom att dom skulle lägga sig, att det var nattnatt! Sjömannen sov sött men vaknade nog av min ljuva stämma och min kropp orkade inte och den orkar inte. Men Efter en timma var det bara att dra på sig kläderna och ta sig upp, utfodra de små liven och ge sig ut. Sjömannen gnällde över att det var kallt om öronen och jag gnällde på att jag vill byta kropp.

Sjömannen och Maja hann med tidigare tåget så i stället för att vara hemma i Malmö vid midnatt så var dom hemma strax innan 21. Jag stod där plikttroget med ett ett leende som hade gått runt om jag inte hade haft öron. Jag funderade ett tag på om jag skulle lägga mig över motorhuven och välkomna sjömannen hem med den finaste delen av mig, men jag valde att sitta i värmen i bilen i stället.

Fredag och sjömannen har packat upp resväskan. Han åkte med en axelväska och kommer hem med en gigantisk resväska!? Seriöst!? Vad hände där? Men eftersom dom skulle på mässa och för att få med sig allt så behövdes en ny väska och dessutom kom sjömannen hem med med 2 jeansjackor till mig. Jag fick inte till en rättvis bild, men det är 2 exakt lika, det är färgen som skiljer sig. En svart och en blekare svart, kan nog bli snygg under våren och sommaren ..  Jag får lägga upp mig igen som tack, natura betalning it the shit! Nu latte nr 2, mysa med  sjömannen och fixa lite här hemma med nödvändigheter innan ett kvällspass på jobbet 13-21.30 väntas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.