Livsstil

Tidig morgon, utbildning och mailande

Lite som på bilden känner jag mig, oskarp och lite suddig i bakgrunden. I dag behövs verkligen BCAA och koffein för att jag ska orka hålla mig vaken under kvällen tills det är tid att sova, för lägger jag mig i soffan nu kommer jag somna och då är min nattsömn helt fuked up och det kommer inte fungera med tanke på att jag har 2 morgonpass kvar och då vill jag inte vara mer död än levande än vad jag redan är på morgonen haha!

Arbetsdagen avslutar jag med utbildning inom tvång och ångest. Intressant att lära sig mer, men jag tycker det är så enormt svårt att koncentrera sig direkt efter lunch då tröttheten slår till med fullkraft. Men det gick. Sjömannen hämtade mig efter utbildningen, vi handlade till middagen och snus till mig och sen hem till kamphundarna.

Här sitter jag nu med en Nocco tropical och försöker hålla mig vaken. Går igenom mailen och har svarat på lite mail, det är en del samarbeten som är på ingång, det känns så jävla roligt. Hårt arbete sliter och jag hoppas ni ska uppskatta det som komma skall, innehållet i bloggen och kanske en och annan rabattkod till er. Dock önskar jag att jag hade fler timmar på dygnet och ännu mer tid att lägga ner på bloggen, fotandet och skrivandet. Jag är en anning trött, men hej … det är ju så fruktansvärt kul!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.