Livsstil

Vårrensning, grå dag och kvällsjobb

Latten är nere, kamphundarna är rastade och jag har gått igenom mina sociala medier och även betat av mailen faktiskt inte var överfull, lite roliga mail var där och en hel del spam och skit mail. Så nu är jag snart redo för att bege mig iväg och göra veckans första arbetspass och det börjar vi med ett kvällspass.  Även fast jag önskar en veckas ledighet.

Igår kväll skrev jag ju att sjömannen börjat rensa i garderoben bland t-shirts. Men det slutade med att vi rensade hela garderoben inklusive den större där vi har våra skjortor. Allt slutade med att det blev 3 säckar med kläder, en med skjortor, en med jeans och byxor och en med t-shirts och vanliga tröjor. Dessa kommer vänner få kolla igenom och det som de inte vill ha kommer vi skänka antingen till secondhand eller statsmissionen.

Så det var bara ett litet livstecken från mig. Vi får se hur uppdateringen blir i veckan då jag har kvällspass i dag och i morgon och till fredag är det morgnpass, hur jag nu ska överleva det  .. I can do it!  Nu lite mer fix och fortsätta gnälla över hur jävla grå denna dagen är, vart fan är solen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.