Livsstil

Jag hatar att laga, men älskar att äta

Jag hatar att laga mat, men jag älskar att äta den. Jag förstår att många kanske funderar på vart jag stoppar maten och om jag verkligen älskar mat med tanke på kroppstorleken, men hej .. mat är så jävla gott. I kväll skulle vi egentligen ha gjort pasta carbonara, men så hungrig var jag inte tidigare, men strax efter 18.30 kröp sig hungern på och eftersom sjömannen sagt att jag skulle laga maten i dag ( hur han tänkte med carbonaran kan jag fundera länge på ) så fick det bli pannkakor som jag inte ens kan laga .. Heja mig? I can do it.

And i did. 

Totten heter jag och om ett par månader fyller jag 31 och i dag har jag lärt mig steka/grädda , äsch va fan lagat pannkakor. Men innan man lyckas så hinner jag komma på massa nya fina ord, och kukrövpannkaka är ett av orden som kom ur min mun innan jag ropade på sjömannen och fick hjälp .. och gräddade min första, hela men ack så bleka pannkaka. Att de flesta var lika blek som min gumpalalla behöver vi inte lägga sån stor vikt vid , för jag lyckades.

Per Morberg, släng dig i väggen, here comes Totten med bleka pannkakor och mindre flottigt hår och renare kök vid matlagning.

 

Följ bloggen på :

Facebook: Tommytott
Instagram: Tommytott

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 15 mars, 2017 at 20:05

    Har ätit pannkakor här också idag, finns inte så mycket som är bättre än det! Särskilt inte med hallonsylt till!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.