Camping livet

#campandebögar

Här har det ekat tomt under dagen. Lördagen är i gång och vi har packat och fixa hemma, burit massa saker till bilen för i dag bestämde vi att vi skulle köra i gång campingsäsongen. Vi körde ut till Katti och Niclas och ungdomarna för att låna deras gräsklippare då batteriet till våran inte är laddat då den inte är använd sedan förra säsongen. Med oss till Trelleborg fick vi med oss Daniella och Sebbe som ska sova över i vagnen med oss ikväll.

Tältet fick vi upp på lite mindre än 1 timma, vi har klippt gräs och varit och handlat lite. Jag tvingade sjömannen att starta det mobila bredbandet så jag kan blogga. Nu har Katti kommit ner med täcke och kudde till ungdomarna och jag får väl börja städa av vagnen invändigt och fixa innan sjömannen börjar gapa. Han håller på med tältet och ska trimma gräset vid staket. Bubblet ligger på kylning så ikväll ska vi skåla in att säsongen har börjat med bubbel  – Bottega gold och bottega rosé.

Äntligen är säsongen i gång men jag kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen inte saknat toaletterna med öppet vid golvet och vid taket. Säsongen har just börjat så ännu är det lugnt på toaletterna, men förlossningarna börjar snart. Männen stånkar och stönar värre än jag vet inte vad och det smattrar hejvilt i toastoalarna. Gud hjälpe mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 22 april, 2017 at 16:12

    Hallå iblaand går jag på damernas o inte fan e det bättre där🤣🤣🤣skita bör man annars dör man😂😂😂ha de gott💙

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.