Stuglivet

Torsdag kväll och nytt crawings

Ett nytt crawing.

Torsdag kväll och jag har inte för länge sen kommit hem från ett extrapass nu ikväll från jobb. Dom ringde i går och undrade om jag inte kunde komma in och jobba extra ikväll och jag tackade ja till det. Det har varit en bra kväll.

Just nu har jag tänt massa ljus för att jag ska hålla mig upp lite längre ikväll och hoppas att jag ska kunna sova ut imorgon förmiddag då jag går på mina nätters jobb och därmed har helgen planerad med jobb. Planen är att jag även ska ta ut kamphunden på en längre runda nu ikväll, men vi båda håller oss just nu inne efter den kortare rundan när jag kom hem från jobb, det regnar nämligen ute men kamphunden behöver en längre runda och jag känner att jag vill få mina steg samt ringa på klockan när jag varje dag denna månad har fått stänga ringarna .. haha, jag vet, tvångsmässigt beteende.

Dessutom så vill jag passa på att tipsa om mitt nya crawing. Förra året köpte jag varsin flaska till mig och sjömannen som i botten finns en citruspress. Det är så jävla gott att dela en färsk citron och lägga i botten och skruva fast på flaskan och sen fylla med vatten och ställa i kylen, satan vad gott och jag vet inte riktigt hur mycket vatten jag dricker varje dag, men jag dricker mer och detta började jag med då jag förra veckan insåg att jag dricker oerhört lite vatten, så jag letade fram flaskorna och japp, nu är jag fast. ÄLSKART!

Men nu sitter kamphunden vid dörren så jag inser att hon vill ut , tills hon kommer ut och ser att det regnar, så ja det är bara att ta tjuren vid hornen. Lets go on a rainy walk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.