Stuglivet

En ljuvlig morgon

Varje morgon borde startas så här.

Holy crap så trött jag är och varit. I går gick jag av mina nätter och då valde jag att bara sova 2.5 timmar innan det var tid att kliva upp, fixa med kamphunden och sen bege sig till Svedala för att avlasta syrran och käka en sen frukost med henne, kaffe , hänga med morbrors lilla Challe och ha lite grabbhäng så syrran inte behövde dra på honom massa kläder, fixa med regnskydd till vagnen och gå med honom till förskolan för att hämta stora syrran Thea. Mysigt.

Att jag var trött så jag knappt visste vad jag hette var ju en annan sak, det är ändå värt den minimala sömnen jag valde att få efter nattpasset för att få mysa med mina små hjärtan.  Sen var det tid att röra sig hem.

Väl hemma kämpade jag emot viljan att lägga mig i soffan och bara sova. Planen var att jag skulle senare på kvällen tända massa ljus, ta magiska stilleben och inredningbilder, men när klockan var 18 och solen var framme kände jag bara, dra på dig skorna och ta med dig kamphunden på en långpromenad. Ute mötte jag Annica som hade överlämning av sin stuga och numera har hon lämnat Almåsa, så jag gick med henne och visade nya ägaren lite viktiga saker i stugan, snackade med Annica och sen vips var klockan 19 och det blev en timmas promenad och när vi kom hem stod Chanel vid ingången till sovrummet med bedjande ögon tittade hon på mig som att kan vi inte lägga oss?! Jag intalade mig själv och sa – hopp i säng och så gjorde jag mig klar och 19:15 minns jag inte mycket mer haha.

Vaknade 3 gånger under natten och funderade på vart jag var och vad klockan var. Varje gång kändes som att jag hade sovit i flera dagar. Men nu är det torsdag och en ny dag, det betyder alltså att det är bara 5 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och jag börjar piggna till ordentligt. Torsdag och dygnet är vänt, kamphunden har fått en långpromenad, ljuset är tänt och latten är fixad. Hej torsdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.