Livsstil

Torsdag, selfies och sista natten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag och jag är uppe på benen igen efter en dags skön sömn. Kamphundarna har fått varit ute, jag har varit på lite ärenden och nu sitter jag här efter att ha försökt make love to the camera. Seriöst, hur svårt ska det vara att få till en grym selfie där man inte har dubbelhakor, ögonen står som råttpittar och att man har sveriges längsta face?! Det borde ju vara skitenkelt med en skärm där man ser sig själv.. Det är det verkligen inte!

Men fotot på skäggapan här ovan får duga haha! Jag behöver verkligen gå loss med skäggtrimmen, för detta är fan inte okej, men det tar jag i morgon efter att jag gått av mina nattpass.

En latte, läsa lite bloggar och fortsätta med mitt mentalt störda leende. Både Victus medical och Axelsons spa har delat mitt inlägg från eventet jag var på hos dom. Så glad att inlägget uppskattas!  Nej nu, fortsätta med min latte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.