Livsstil

Lite sömn, skällande hund och jobbhelg

När man behöver kaffet intravenöst.

Godmorgon fredag. I dag är jag trött då jag knappt sovit något i natt. Jag hade svårt att somna i går kväll, grannarna förde ett jävla liv med släpande, bankande och fixande med möbler. Varför ska man möblera om mitt i natten? Och sen när man väl har somnat under natten så börjar kamphunden skälla, så även hon har sovit oroligt inatt och varje gång hon skällde så höll jag ju på skita ner mig. Vem är i lägenheten? Vad händer ? Men jag somnade till slut så även kamphunden.

Trött men det ska väl kaffet ordna upp tänker jag och trots en natt med lite sömn så känner jag mig på topp, glad och går runt med det mentalt störda leendet. Morgonrundan är avklarad i regnet med en mycket sur kamphund , kaffet är fixat och jag laddar upp för en kväll på jobbet. Äntligen , efter ett par dagar hemma i förkylning som nu är borta så ska jag jobba igen och det bästa med att jag har jobb-helg denna helgen är att tiden går mycket snabbare, för när jag går från jobbet på söndag så kör jag direkt och hämtar sjömannen vid tåget. Fy fan vilken lycka alltså!

Vad har ni för fredagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 22 januari, 2021 at 12:57

  Idag blir det röj och städ och tvätt. Så najs med tvättpelare i lägenheten.
  Okej du har en skällande hund på nätterna här hade jag en jamande katt hos mig som krävde uppmärksamhet och ville bli klappad kl.3 på natten…hmm ja han fick lite klapp sen var han nöjd.
  Vet känslan med störiga grannar.
  När vi flyttade hit hade vi svinjobbiga grannar de dammsög 5 gånger om dagen, de gick med hälarna före. Efter dem flyttade in en annan familj som stampade och bumpade och rullade bollar över golvet och flyttade möbler fram och tillbaka i flera år. Sen flyttade de och nu bor där ytterligare en familj som kastar saker på golvet, de rullar kulor eller så går deras unge i gåstol
  Så ja det här med störande grannar är jobbigt.

  Ha en fin fredag och jobbhelg.

  • Reply tommytott 23 januari, 2021 at 18:28

   Jag hade fan mördat grannarna. Jag träffade på grannarna ovanför i trappen i dag och de bad om ursäkt ifall de väsnats och att en annan granne hade sagt till dom. Så skönt – jag slapp 😀

   Ha en fin helg du med.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.