Stuglivet

Torsdagsstatus

I går efter jobbet så var vi bjudna till Wanda och Tommy, det var våffeldagen och eftersom sjömannen talat om detta ett par gånger så bjöd dom in till det, mycket trevligt. Vi spelade spel och hängde. Jag och Maria fixade föresten dryga 60 stycken våfflor till kollegorna och patienter på jobbet oxå. Dream-team!

Torsdagsstatus.

Mår: Kroppen mår oförskämt bra. Jag mår oförskämt bra. Vaknade upp i stugan , solen den strålar och ledigheten är framför.

Idag: Vi har varit hem till lägenheten och duschat, fyllt massa dunkar och flaskor med vatten och sen har vi varit och handlat både mat, snus och nödvändigheter på Dollar. Vi skulle bara handla lite, men som vanligt med oss så blev det ett gäng kassar med bra att ha saker haha. Annars så har vi planterat blommor som vi fått av Wanda och Tommy, vi har börjat ställa i ordning lite på verandan för säsongen, dammsugit och städat av lite smått här i stugan.

Saknar: Rörelsefriheten. Detta med covid 19 är hemskt. Jag har inte varit superorolig men mer och mer försiktighet börjar även vi ha. Tanken på vad den ställt till med och vad viruset kan göra skrämmer mig en del.  Utöver det så saknar jag vatten här i stugan. Jag längtar så fruktansvärt mycket fram till att projektet med grävningen som kommunen utför här ute med kommunalt vatten och avlopp är klart så dom även kan börja släppa på vattnet hos oss. De andra områdena här ute vid Almåsa får vatten nästa vecka, utom vi. Irritationen är ett faktum.

Mitt tips: I rådande pandemi rekommenderar jag er alla att stötta er stads företagare och handla från dom.  Dom har det oerhört tufft just nu och allt du kan göra för att hjälpa tycker jag att du ska göra.

Dagensmiddag: Wanda och Tommy kommer över på middag ikväll. Vi ska ta promenad och bara mysa, så i dag bjuder vi på grillat så jag har just lagt köttet i marinad. Det blir grillade karré , grillat fläsk , sås och polsk-sommarsallad. Jag längtar.

Kom i håg: Le och var glad, det kostar så lite.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.