Livsstil

Totten fyller 30 år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag är det min 30 års dag. Jag  har ingen kris ännu vad jag kan komma på, jag är fortfarande okysst fläckvis och jag har världens bästa sjöman vid min sida ( i dag är han på de sju haven ) och världens bästa familj och vänner.  Och i dag  firas inget speciellt.  Då jag sovit eftersom jag jobbar natt och ska jobba sista natten i dag, japp på min 30 års dag kan man jobba.

Jag flyger upp ur sängen då det är någon som ringer på dörren så hårt att jag är beredd på att möte någon i dörren så jag öppnar dörren med krigarn i morgongivakt, boxershorts och tröttare än någonsin. Det var ett blombud som önskade mig grattis på 30 års dagen och skrattade.  De vackra blommorna i mitten budade mitt sex on legs , älskade och underbara Linda och Nathalie hit från M/S Oslofjord.  Efter det får jag på mig kläder och tar med mig kamphundarna i famnen och en soppåse och går ner för att rasta dom, där i trappen skrämmer underbara Kim och Jenny med ena dottern skiten ur mig med blommor och choklad ( det till vänster) . Det till höger fick jag av födelsedagsgrisen Lizette , min lillasyster som även hon fyller år i dag och hennes kille Matte hå, fina rosor , doftljus och BCAA. Kärlek!  Skraplotterna och snoppen fick jag hem i ett paket i går av en bloggläsare som skickar presenter .. Grattis kort från underbara grannen Linda och grattis kort från mina älskade fruar med barn i Simrishamn! Jag är rörd och detta är kärlek!

Det blir inte mycket firande i dag. I morgon ska syrran ha en liten tillställning för vänner och på lördag om 2 veckor så ska jag ha min 30 års fest för nära och kära. Jag tänkte mig en liten fest, men det blir trångt här i lägenheten med mellan 30-50 personer. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum och jag är så glad över alla som kommer .. Ska bli så kul!

Nu ska jag höra med syrran om vi skulle gå på JP och äta en födelsedagsmiddag innan jag gör mig klar för att jobba natt 6 av 6. Det börjar kännas i kroppen nu!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marie 15 juli, 2016 at 18:38

  Hipp hipp HURRRRAAAA

  • Reply tommytott 16 juli, 2016 at 02:08

   Tack så jätte mycket!

 • Reply Annelie 15 juli, 2016 at 19:31

  Stort Grattis på din 30-års dag, jisses jag skulle kunna vara din mor 😲

  Ha det bäst…// Annelie i Trelleborg

  • Reply tommytott 16 juli, 2016 at 02:08

   Tusen tack!

   Haha! 😀

 • Reply Margareta 16 juli, 2016 at 14:54

  Stort grattis på din dag!

  • Reply tommytott 19 juli, 2016 at 17:51

   Tack så mycket … Lite sen på att tacka men jag har haft fullt upp!:)

 • Reply Lisbeth 17 juli, 2016 at 01:35

  Grattis i efterskott!
  Och här har du en morsa till..
  Eller ja, jag kunde ju faktisk vara din mormor.. 😱 😳 😂
  Kram iaf ♥

  • Reply tommytott 19 juli, 2016 at 17:50

   Hahah …

   Tack så jätte mycket!
   KRAM!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.