Ett hälsosammare jag

Paket från holistic, semestermode och sista dagens om 29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tisdags hämtade jag ut ett paket med Inflamino och Hampaprotein som Holistic skickade som gåva till mig. Ska bli spännande och testa och Inflamino är något jag är extra sugen på att testa då detta ska vara superbra för magen. Och detta kom riktigt lägligt för min mage är verkligen upp och ner.  Vilket är något som oroar mig, men jag har pratat med läkaren om det och jag har en extremt känslig mage och sist fick jag ju besked på IBS. Sen att jag har pressat kroppen alldeles för hårt, för mycket jobb och inte alls lyssnat på den gör ju sitt oxå .. Det är verkligen tur att jag snart gå på semester, för just nu känns det som om att kroppen inte kommer palla detta trycket så länge till  … Men snart, snart är det semester!

Så förutom att kroppen är trött, magen är upp och ner och att jag lyckas stänga av fel abonnemang när jag skulle fixa med avslut på saker som tillhörde företaget så är det fint haha. Så nu är jag okontaktbar i ett par dagar på telefon och sms. Och i dag är sista dagen som 29 åring. I morgon är det 30 års dag och det kommer jag fira med att sova ..  jag har 2 nätter kvar att jobba för denna gången. Dessutom så fyller min älskade lillasyster år i morgon oxå och henne ska jag vara med och fira lite på lördag då hon ska ha lite trevligheter hemma hos henne för de närmsta vännerna och självklart är jag inbjuden .. bara synd sjömannen inte är hemma och kan närvara!

Men nu ska jag utfodra kamphundarna, gå promenad med dom och bara slappa innan jag ska iväg och jobba natt 5 av 6. Wihoo!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.