Stuglivet

Trädgårdsloppis, nytt terrarium och slappar söndag

Trädgårdsloppis.

Söndag och i dag fick jag sovmorgon. Vi hade bestämt att vi skulle delta i trädgårdsloppisarna som skulle vara i dag här på Almåsa, men sen ångrade vi oss och sa att vi skiter i det. Men sen fick vi lite feeling och tänkte att det kan ju vara trevligt att kanske bli av med onödiga ting. Så vi samlade ihop de sakar vi ville bli av med här i stugan och vi fick sålt en hel del, synd att vi inte tog tag i att hämta det från lägenheten, för då hade det blivit ännu bättre, men vi är nöjd.

Det som inte blev sålt packade vi ihop och sen drog vi till Arlöv och hämtade ett nytt terrarium till djuren och kameleonten Bengan ska få bo i det, behövs bara en starkare värmelampa så han får det varmt och gött där inne.

I går kväll grillade vi med vänner och sen hängde vi lite hos Matilda och Emil i deras stuga på kvällen, drack lite bubbel och snackade skit. Ikväll blir det bara en slappar söndag i soffan, slö titta på tv och bara mysa med sjömannen och kamphunden. En perfekt kväll tycker jag!  Ps. jag ska raka mig, men jag har bara inte orkat ta tag i det, semester-mode! D.s

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.