Stuglivet

Ordningen är återställd

Ordningen är återställd.

I går lyckades jag norpa åt mig en sovmorgon och gick inte upp från sängen först klockan var 9:45 men i dag är det som vanligt igen, 06:45 är jag vaken och strax efter 07 är jag uppe. Hej Måndag och hej tidig morgon. Kamphunden har fått sin morgonrunda och sjömannen han sover, för han gav tydliga besked på att han inte tänkte kliva upp innan kl 8 och nu funderar jag lite, klockan är faktiskt 08.01 och kanske skulle jag gå in och vråla, att klockan är faktiskt över 8 så det är tid att kliva upp? haha!  Nej , så elak ska jag inte vara, men jag har fixat kaffet .. så kanske vi behöver göra nytt när han väl vaknar.

Första semester veckan är avklarad och den har varit riktigt bra. Nu har jag några veckor kvar av årets sommar semester dom hoppas jag är lika bra som den första, även fast vädret inte har varit helt på topp för oss som är på semester nu så kan jag säga att vi njuter som fan ändå. Vi gör det vi känner för och att bara få vara ledig är magiskt.

Dagens to do:
– Ikea och kolla om nytt skåp till reptilrummet.
– Tropikhuset, handla ny UV och Värmelampa till Bengan.

Ja, det var väl dagens planer. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på för busigt annars men jag hoppas vi kan fynda något skåp så vi kan få bättre ordning i djurrummet och självklart hoppas jag på uppehåll ikväll så kanske det blir att vi grillar ryggbiffen och pepparbiffen vi tagit fram till dagens middag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.