Livsstil

Träningsvärk, netflix och gräsänkling

Gräsänkling.

Onsdag morgon och regnet det öser ner, fantastiskt hur mycket det kan regna. Men vi kan ju hoppas att gräsmattorna och växtligheten där ute är redo för den kommande värmen som vi hoppas på snart anländer till underbara Malmö.  Netflix kan verkligen få till det, se bara hur jävla rolig denna printscreen är. Jag dog av skratt i går på jobbet när jag såg den.

Onsdag morgon och det betyder att sjömannen drar till jobb i dag för 15 dagar till sjöss. Eller nej det blir 15 dagar borta men 14 dagar till sjöss. Han åker redan ikväll för att han mönstrar på tidigt på morgonen och därmed inte hinner i tid i morgon i fall han skulle åka i morgon.  Jag hatar på mönstringsdagarna och just nu känns det lite extra hårt eftersom det varit mycket jobb de senaste veckorna och oturligt nog så ligger mitt schema just nu så att jag är ledig 2 helger när sjömannen är på jobb och när han kommer hem så har jag en ledig helg. Vi kan i alla fall konstatera att vi inte hinner tröttna på varandra för att vi ses för ofta.

Hur går det med stugan?

Det går så jävla bra. Bättre än förväntat. Sjömannen fick hjälp av bästa Lena i går och dom spenderade hela dagen där med målning och fixande. Dom hann måla andra lagret av vardagsrummet, samt måla taklisterna i vardagsrummet. De påbörjade att montera ner köksluckorna och drog över med första lagret vit färg i köket och så hade sjömannen påbörjat listerna i taket samt målat runt fönstret i köket när jag kom. Så jag hjälpte till att måla listerna i köket. Så vi har kommit en bra bit på väg. Nu åker ju sjömannen till sjöss och jag har jobb till fredag så därför blir det inget besök i stugan först till helgen tänker jag, då ska jag fortsätta måla där ute har jag tänkt. Jag får se exakt hur mycket jag kommer vara där ute. Min tanke är att försöka hinna klart med målning i köket, lister i  köket och det lilla rummet har jag som mål att tömma och måla innan sjömannen kommer hem. Och  hinner jag det på dessa 2 veckor så är det bara sovrummet som ska fixas när sjömannen kommer hem. Där inne är det en jävla sängstomme som är fastskruvad/spikad i väggen som vi på något snyggt sett ska få bort. Sen kan vi börja måla där inne med!  Jag har dessutom sån sjuk träningsvärk sedan i måndags när vi slängde möbler och målade och fixade hela dagen haha.

Nu dricka latten och bara njuta av sjömannens sällskap innan jag drar på jobb. Ikväll när jag kommer hem får jag och kamphunden lägga oss själva. Sjömannen checkar in på hotell i de danskes land.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.