Camping livet

Trasig nespressomaskin, frusen mat och frukost i förtältet

Godmorgon tröttmössor. Första natten i husvagnen och vi har sovit som små barn. Lite kyligt var det men visst fan är det skönt att säsongen är i gång. I går kväll drack vi bubbel och satt inne i vagnen och spelade kort, käkade onyttigt och skrattade. Riktigt mysigt, även för en person som inte kan spela kort och egentligen hatar det haha!

Vaknar upp och det är kyligt som fan, vi kör i gång gasolvärmaren i tältet för att få upp lite värme här i förtältet. Jag ska göra varsin latte till mig , sjömannen och Daniella. Nespresso maskinen läcker, jag vrålar på sjömannen så han kommer med papper och jag tar en handduk. Jävla kukhelvetes maskin , men med handduken under fick vi varsin latte. Nu får jag leta en ny nespressomaskin som vi kan ha i vagnen, för vi måste ha en nespressomaskin även i vagnen, livet är inte fulländat utan en latte.

Tror ni kaoset stannar där? Nej fan, kylskåpet som sjömannen krigade om på en köp och sälj på blocket till förtältet hade vi ju självklart fel grandantal på så delar av våran frukost var ju frusen – en god frukost, lite frusen och kall bara  😉

I dag packar vi ihop kamphundar, det nödvändigaste och Sebbes och Daniellas täcken, kudde och saker och kör dom och oss till Malmö. Tack för i helgen, all hjälp med tältet och tack för en fantastisk start på säsongen – nu ser vi fram emot många varma, soliga dagar här nere!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.