Livsstil

Trötthet, överkåta hundar och intensiv vecka

En intensiv vecka.

Helvete vilken kväll det var på jobbet i går, vi alla var helt slut och när vi väl kom ut från sal och satte oss i soffan så var det motigt att ta sig upp igen för att kunna bege sig hem. Men jag tog mig hem med ömmande fötter och här sitter jag nu , trött som jag vet inte vad och laddar upp för en ny kväll på jobbet.

Det är en intensiv vecka på jobbet denna vecka :
Måndag: Kväll
Tisdag: Kväll
Onsdag : 8-16
Torsdag: Kväll
Fredag: 6.45-14:15 + AW i Lund.

Sa jag intensiv vecka? Haha.  Jag behöver ju inte fundera på vad jag ska göra, man gör inte av med pengar på shopping och tiden springer iväg, eftersom jag spenderar mer tid på jobbet än vad jag gör hemma denna veckan.
Jag inhalerar kaffet för att försöka vakna till liv. Jag har just kommit in från en morgonpromenad som inte är som dom brukar vara. Att gå ut med 2 överkåta tikar är som att gå på en cirkus på en helt ny nivå.  Det kissar värre än en handhund, man hinner knappt gå en meter, det ska stannas för att dom ska tvätta sig, det ska slickas och smaskas på ställen där andra hundar har kissat och det ska gnällas och skällas som galningar när dom möter en annan hund och mitt i allt kommer de små svinen på att vi kan ju köra upp nosarna i varandras fuffie och tvätta varandra. Svin, riktigt svin.

Så ja , nu försöker jag få lite space, för dom är ju mer närgångna än vanligt.   Så nu , fulsjunga för grannarna, få i mig orimliga mängde kaffe, vakna till liv och ladda upp för en lugnare kväll på jobb ..hoppas jag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.