Livsstil

Genomblöt säng, nattjobb och sista januari

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello , it´s me .. 

Jag vaknar upp nu efter första natten på jobbet av en genomblöt säng och jag har feber .. Skjut mig?! Jaja, en alvedon brus och en dusch så känns det lite bättre och febern ger väl med sig hoppas jag! Kamphundarna är rastade och jag har fixat ihop en latte, ringde syrran och hörde vad dom gjorde, för tänkte nu när dom har flyttat och vi bor 2 gator i från varandra att dom kunde bjuda på kaffe , men icke, för dom var ej hemma! Jaja, jag fick fixa mig en god latte i stället!

I dag är det alltså sista januari och jag saknar sjömannen något så fruktansvärt. I morgon är det första februari och nu jävlar vänner, nu går vi mot våren och nu går vi mot nya utmaningar och roligheter och en stor portion med nervositet, men detta ska väl gå bra det oxå? På måndag avslöjar jag det det är jag har för hemlighet som jag i dag inte kan berätta .. Även fast jag vill!

Nej, läsa lite bloggar och bara vara och slappa innan jag ska fixa mig en vegetarisk middag och vila lite mer innan natt 2 av 3.  Jag blev ju ledig med betalt från natten p.g.a 2 planeringsdagar torsdag och fredag och därav bara 3 nätters jobb denna gången!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.