Livsstil

När det är lite väl mycket

Det är lite mycket just nu.

Herrejävlar, dom senaste dagarna alltså. Jag har haft 2 helvetes kvällar på jobbet och i går kom jag inte från jobbet först vid 22:40 och jag var hemma i lägenheten klockan 23:45. När klockan var 00:45 och jag fortfarande var vaken kände jag bara, det blir en tuff dag med så lite sömn. Självklart har jag inte hört larmet så jag tog bilen i dag, vilket kändes som en briljant ide när jag vaknade men en mindre briljant ide när jag kör från jobb och kommer ut på motorvägen, för där blir jag stående och kommer ca 150 meter från 16:20-16:50.  Trafik olycka much?!

Jag kör av närmsta avfart och får köra en rejäl omväg hem, via Dalby, Staffanstorp och sen hem till Malmö. Varför jag valde att ta bilen var även för att jag vaknade senare än planerat, samt att jag fick sms i går om att mitt nya visa kort kunde hämtas, samt att jag hade 3 paket att hämta, varav det ena var sista dagen i dag att hämta och det behövdes hämtas innan klockan 18 då tobaksaffären stängde.  Jag har varit så jävla stressad.

Just nu är det lite mycket i livet, med allt, men jag hanterar det. Men det är mycket på jobbet inom regionen, det är mycket jobb i sociala medier, det är mycket hemma med 2 översexuella löptikar och sen allt med att ändra efternamn, med allt strul med banken, med nya grejer som behöver beställas.  I morgon åker syrran och Mattias mot Västerås och sedan Enköping på fredag för att tömma mammas och hennes sambos lägenhet efter mammas bortgång och att mammas sambo har fått nytt boende i Jämtland nära sina barn,  detta stressar mig att jag inte kan närvara och hjälpa till, jag saknar sjöhunken något så förjävligt ( jag har skrivit om förjävligt 7 gånger nu, och autokorrekt tycker jag ska skriva förfärligt för att inte bruka fula ord?!) att gumpalallan inte alls klappar av lycka, det är mycket i livet just nu och känslorna ligger lite utanpå kroppen med både privata och jobbrelaterade saker som jag beslutat att förändra relaterat till att livet måste fungera bättre …men det är inget jag inte kan hantera, men det är lite mycket just nu på alla plan, men saker lugnar sig och börjar landa, även fast vissa förändringar gör jag för att jag behöver och måste, även om jag önskar att saker kunde vara annorlunda, men vissa saker kan man som enskild inte styra över och då får man styra om skeppet mot andra mål … för att det kanske ska bli till det bättre privat och främst för mig själv. Det är både glädje och så jävla mycket ledsamma känslor.

Men paketen är hämtade, kamphundarna är mentalt ostabila och så jävla jobbiga, jag har hämtat ut mitt nya visa kort och testat så det fungerar, satt in kontanterna på kontot, lagat  matlådor med alldeles för lite pasta, samt rakat skägget för att det var alldeles för långt och Molly har nu tömt sin snusknalle på även strumporna som vi stoppat den med, den jävla nallen alltså,  Fjordy är så påsatt , misshandlad och nerslickad så jag vill knappt röra den, men vad gör man inte för en hund och dess bebis? Jo man stoppar nallen med nya strumpor och hoppas de får vara där tills vi tar oss i kragen och köper nål och tråd och syr igen hålen hon skapat genom allt besudlande.  Ljusen är tända, jag ska ta mig en dusch och sitta uppe en stund och bara andas ut innan jag hoppar i duschen och laddar upp för en ny kväll på jobb i morgon.

Men trots att det är lite mycket i livet , känslorna ligger lite utan på så känner jag mig ändå jävligt glad, trött men ändå tillfreds och nöjd med livet.  Allt som sker , sker av en anledning, det kommer bli bra!

Nu , fulsjunga med musiken, stoppa i strumporna i snusknallen, den påsatta och beslutade Fjordy som numera är tömd på både stoppning och strumpor och sen bara vara. Gå igenom mailen, duscha och sen ut med de små liven igen och försöka få lite mer än 3.5 timmars sömn. Heja mig, heja livet och heja er för att ni fortsätter vara ni, för att ni hänger med här, delar, sprider och kommentarer här i mina kanaler.

Gumpkläm på er alltså!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.