Livsstil

Turtleneck säsong och effektiv söndag

En bra och effektiv söndag!

Den här dagen försvann i ett nafs och det är äntligen säsong för turtleneck igen! Jag har hunnit med att göra mer än vad jag hade på min to do list och det har varit en bra dag. Jag och kamphunden drog till stugan en runda efter att jag fått i mig kaffe och snyggat till mig och allt såg bra ut i stugan. Kamphunden blev så glad och ville inte gå ut från stugan när vi skulle köra hem, så jag fick locka henne lite , men jag förstår henne. Det är stor skillnad att vistas i en lägenheten när man hela sommaren bott i vårt lilla paradis. Men förhoppningsvis går månaderna lika snabbt som de tidigare månaderna det här året så att det snart är vår och säsong igen.

Utöver att jag har varit i stugan och kollat till så har jag även :
– Dammsugit.
– Vikt tvätten.
– Planterat om några växter.
– Slängt soporna och röjt i köket.
– Varit en runda på gymmet , vilket min kropp verkligen behövde. Jag börjar känna av värken mer och då är det lättare träning som gäller för att förhoppningsvis minska smärtan och avlasta lederna.

Jag har duschat, fixat middagen och även fixat lunchlåda tills i morgon. Heja mig. Nu är det tända ljus, slappa i soffan innan jag och kamphunden ska ut på en längre promenad och bara njuta av resterande av denna söndag.  I morgon en ny vecka och det betyder att vi går in i avmönstringsvecka och på onsdag får jag äntligen hem sjöhunken igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.