Livsstil

Jobba, sova, äta, skita – rapeat

DSC_6779

Jobba, sova, äta och så skita. Sen börjar vi om igen, så ser mina dagar ut de kommande 4:a dagarna till.
Jag vill bara vara ledig, jag som alltid har varit en människa som tycker det är fantastisk skönt att även jobba helg, men just nu är jag inne i en period där jag kräket på allt vad helgjobb heter. Kan jag inte få ett jobb där jag jobbar natt måndag – torsdag .. varje vecka?! Det hade varit drömmen haha!

I går käkade vi antipasto( jag ) och sjömannen skinktallrik med grönsaker.   Och i dag blev det himmarullade köttbullar och grönsaker och ägg. Smaskens. Hälsosamt.  Resten av kvällen ska jag spendera i soffan innan jag försöker få på mig ett ansikte, iväg och tanka bilen och sen iväg och jobba natt 2 av 5.

Och ni som ska spöka ut er och festa till det. Tänk på oss med dåliga hjärtan, vi kan skita på oss för mindre än era hemska utstyrslar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.