Livsstil

Ungkarls middag, planeringsdag och datorhelvete

DSC_2836

 

Så är jag i syrran och Mattias lägenhet igen och har fått i mig en redig ungkarls middag. I dag orkade jag verkligen inte lägga ner någon energi på mat och dessutom var jag inte så super hungrig, men jag var ju tvungen att ha något i magen så inom netto och kolla och det fick åka ner en billys panpizza. Snacka om flaschbacks deluxe i dag.

I dag har det varit planeringsdag på utmaningarnas hus med jobbet. Fantastiskt trevligt trots att kroppen inte är på topp just nu. Magen är duktigt fucked up och “ernst-hugo 90+” spökar som fan och plågar mina leder extra mycket i dag. Men det har varit en mycket trevlig dag. Här kom den första flaschback´sen när vi skulle käka. Det var som att man stod uppradad som i skolan igen och blev serverad mat över disk. Fantastisk god mat. Jag tog en vegetarisk rätt med haloumi.  Det var linser i den och i min barndom tålde jag inte linser och böner, utan blev så jävla hård i magen av det, så jag tänkte .. Detta passar ju perfekt när magen är åt andra hållet haha!

Det tog ca 5-7 minuter att köra dit i morse och nu när jag skulle köra till västra hamnen igen tog det en timma?! En jävla timma att ta sig tillbaka till lägenheten p.g.a vägarbeten och halva malmöstad körde samma väg som mig. Skjut mig – och varför i helvete kör alla samma väg som mig?! Jävla stalkers ( att jag stod mitt i bilkön pratar vi inte om )Men jag är i lägenheten nu och fixar, svär över datorjäveln som bara bråkar och ska plocka i ordning det sista i lägenheten. Någon gång i natt ska syrran och mattias komma hem, så som som tack för att jag fått kraschat i deras lägenhet i ett par dagar så får dom nytt kaffe och en ny städad lägenhet när dom kommer hem från semestern, det är ju inte mer än rätt och så ska jag hämta dom när dom kommer med tåget, när det nu blir …

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 2 juni, 2015 at 19:49

    Jag sa precis till L-O var fan håller Tommy hus. Nu förstår jag o när ses vi på dala?o kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.