Livsstil

Uppe före tuppen, mailhelvete och ännu en ledig dag

tisdag-morgon

Tisdag morgon. Och ja, jag vaknade klarvaken 05.30 ..? Förhelvete, jag är fan värre än pensionärerna och varför vaknade jag så här tidigt för? Dessutom kunde jag inte somna om och jag försöker vara så tyst och ligger och kollar på nyhetsmorgon och så börjar sjömannen prata och undrar varför jag inte sover och varför jag pratar hela tiden så han inte kan sova?  Hann du slå upp sina fina ögon innan du började ordbajsa? Jag orkade inte så jag klev upp, rastade krigaren, utfodrade kamphundarna och gick ut med de små liven.

Sjömannen kröp ner i sängen igen, släppte upp kamphundarna i sängen och gjorde mig en latte som jag redan har fått i mig.  Och nu sitter jag här, svär över detta med att ha eget domän, webhotell och sånt klydd. Totten, skaffa eget webbhotell och domän, du får mail på köpet och blir din egen chef och styr helt och hållet över ditt bloggande, samarbeten och reklam på sidan. It will be fun they say ! I går slutade mailen fungera, nu har jag fått rensa bilder för att kunna få upp detta fotot här ovan i detta inlägg !? It will be fun they say? Sug min röv .. i say haha!
Visst fasiken är det fantastiskt att vara sin egen chef, men vet ni? Det här med att hålla koll på utrymmet i blogg, mail och webhotell är ju jag världens sämsta människa på .. Jag har nu använt mitt maximala utrymme som jag har , så medium är för litet för mig så nu håller jag utöka utrymmet och ska försöka betala en faktura, men tror ni det flyter på bra? Nej då, men då gör jag fel och väljer PayPal som betalmetod i stället för bankgiro .. Grattis Totten, du har tagit guld i klantighet och ännu en cykeltur i saharasöken utan sadel. ( lucky ass ). haha!

För övrigt är det stor sorg och rädsla i världen igen! I går kväll körde en lastbil in i en folksamling under pågående julmarknad i Berlin, så fruktansvärt tragiskt och ja, vart är världen på väg? Och det mest tragiska vet ni vad det är? Att jag är helt säker på att detta är bara början på en rad av tragik under julfirandet .. Var rädd om varandra!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.