Livsstil

Granatäpple

dsc_3291

Så har tisdagkvällen kommit och jag gick hem till syrran när jag ändå var feberfri och drack en kaffe. Äntligen feberfri, men vi får se hur länge det varar då den jäveln kommit och gått. Men nu har jag har den varit borta i ett par timmar. Var ett tag sen jag träffade syrran med, så en kaffe , snack med henne och matte hå och bus med anabola Challe balle. Herrejävlar vilken katt, synd bara att han flyttar hem igen på söndag.

Jag fick med mig ett granatäpple av syrran då hon inte kommer äta båda och självklart vill jag trycka det i huvudet nu ikväll och självklart ska det vara snyggt och bloggbart. Vet någon av er om granatäpple saft går bort från en vit tee? För det ser nämligen ut som att jag har mördat något. Och ja, jag har lagt den i kallt vatten med salt och hoppas det ska kunna hjälpa haha!

Så nu ska jag trycka granatäpple, mysa i soffan innan jag hänger upp tvätten och sen tar kamphundarna på nattrundan lite senare och kryper ner i sängen och kollar tv och vänta på John blund. Det blir en tidig kväll även i dag, vilket behövs!  Har tänt ett favorit ljus från K.Lundqvist stockholm och den fina corokian kommer mår skit bra och kommer från de fantastiska tjejerna på Passiflora AB!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.