Stuglivet

Utbildning, gräsänkling och världens bästa kamphund

Gräsänkling i 14 dagar.

Dagarna bara springer iväg och utbildningsdagarna är här.  Dag 2 av dag 4 är avklarad och går riktigt bra. Jag har just avslutat förberedelserna inför morgondagen. Utbildning på dagarna och på kvällen åker papperna fram för att förbereda sig inför morgondagen, terma all the way.

Klockan ringde tidigt även i dag och det var motigt att köra hemifrån. Det är det alltid när det är påmönstringsdags för sjömannen. Det har varit fullt på de tidigare dagarna för sjömannen, både med snabbtest för att komma in i Danmark för att ta sig iväg och göra ett PCR test och sen fick han sin första dos vaccin i söndags. Skönt att han slapp biverkningar på första och så skönt att även han nu har påbörjat vaccineringen. Det är en konstig känsla att komma hem till ett hem utan att sjömannen är hemma, men han är snart hemma igen. Vi ska bara ta oss igenom de här 14 dagarna, sen är han hemma igen.

Så nu är det jag och världens bästa kamphund som ni kan se här ovan. Våran älskade lilla kamphund som även hon tycker det är jobbigt att sjömannen är iväg. Men vi fixar det även denna gång.  Just nu sitter vi på terrassen och njuter av att vädret är på topp och att vi kan sitta ute, men snart blir det en dusch och sen lägga sig. Utbildningsdag nr 3 är i morgon och det är även minnesstund för ännu en person som tyvärr inte finns med oss längre. Livet alltså, ta för fan vara på det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hondjuret 16 juni, 2021 at 06:28

    Alltså.. Jag är livrädd för dina människoätande djur och ditt klet..
    Men kamphunden är banne mig bedårande 😉
    Hoppas era 14 dagar går Jättefort!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.