Livsstil

Utkickad av kollegorna, en pinne i näsan och nötter i foliehattar

Det var fan ingen fit for fight Totten som klev upp i morse när larmet ringde. Jag kände mig helt tom på energi, halsen gjorde ont som fan men jag snorade inte så mycket och ingen feber, så jag begav mig mot jobb. Efter ett par timmars jobb inser jag att jag frågar om jag kan kompa ut när kvällen kommit in för att åka hem och kurera mig. Men jag blev utkickad innan 12 av kollegorna, dom sa kompa ut och hem och vila, vi ser att du inte mår bra. Där och då kändes det som att luften hade gått ur mig och jag kände mig helt varm i kroppen.

Negativt covidtest .. FEST!

Jag slumrade på soffan efter promenad med hundarna.  Och sen så funderade jag på om jag skulle bege mig till apoteket och ändå köpa ett test, för jag har ju ändå känt symtom på förkylning sedan i lördags och covid har ju ökat igen, så det var ju bara att få på sig kläder och ge sig iväg. 50 fucking spenor för ett test!? Det är fan rena rama rånet. Rånad för att göra både mig och andra en tjänst att testa sig. Världen är verkligen fucked up.

Jag la upp detta på instagram story och jag får flera pm om varför jag testar mig?!  För det är ju inga krav längre?!
Till någon svarade jag , det är en fetish jag har och går i gång på. Sjömannen är ju inte hemma , han brukar använda en annan typ av pinne i diverse hål.. även näsa och öron haha. Förlåt, men hur tänker vissa människor?!
Nej det är inget krav längre, men när man jobbar inom sjukvården och vi vet vilket jävla helvete det var att gå runt med  all den skyddsutrustning och när man som sjukvårdsanställd får information om att det ökar och att vissa enheter infört munskyddstvång igen , men att vi inte är där ännu , så är det minsta jag kan göra är att köpa ett test, topsa mig i näsan och kolla, både för mig själv och mina medmänniskor … än att dra på mig en jävla foliehatt och påstå att detta är trams och att det inte finns varken krav eller restriktioner längre.

No covid in the house. Jag mår inte jätte dåligt mer än att halsen är öm och jag är allmänt slö i kroppen. Så att kompa ut var klokt och nu är jag fri 2 dagar så det blir fokus på återhämtning, få i mig nyttigheter så jag är redo för jobb igen på torsdag.

Ha en fantastisk fin vecka!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.