Chanel, Prada & Gizmo, Livsstil, Mode, Shopping och Skönhet

Nya tröjor, impregnering spray och inget ligga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nya tröjor från Sonnybono.se

Igår fick jag sms avisering om att jag hade ett paket att hämta ut. Sonnybono skickade mig en försenad julklapp med 2 snygga tröjor.. Fantastiskt! Ser fram emot att testa dom och självklart kommer jag ta bilder när jag har dom på mig!

Det strömmar in tips och råd och jag får otroligt fina ord av så många om hur glad och tacksam många är att någon faktiskt vågar ta upp problemet med missbruket av saltningen av GÅNGbanorna i Malmö och att jag faktiskt ( vilket jag visste innan ) är flera som har stora problem. Men så fick jag ett tips om en impregnering spray och den kände jag igen och visste att den där ska jag fasiken ha hemma?! Så nu har jag gjort en djupdykning i lådor och skåp och där låg den och bara väntade på att användas. Perfekt, att jag hann se tipset innan jag hann gå ut med de små liven.  Kamphundarna ska nu få sprayade tassar , ben och mage och så ska jag se om den kan hjälpa lite i alla fall.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag skrev ju tidigare att jag hade en känsla av att sjömannen kommer hem i dag, men han ringde nyss. Och jag frågade honom rakt ut, är du på väg hem och försöker lura mig? Men nej han var i hytten, varit upp och haft egentid på dass. Jahopp, så du menar att jag ska behöva vänta med att få ligga tills i morgon och inte ikväll? haha! Vafan. .. torkan börjar krypa sig på!

Febern är borta så jag funderar på att rasta kamphundarna och sen snöra på mig träningskläderna och ge mig ut på en promenad, får se hur foten känns  .. men en lugn promenad bör jag ju fixa! I can do it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.