Sponsrade inlägg

Vad skulle du göra om du vann drömvinsten

Lotto.

Är du en människa som spelar något spel, kanske Lotto för att få chansen till drömvinsten ? Jag har kompisar som varje månad spelar olika spel för att förhoppningsvis dra vinstlotten och få ett extra klirr i kassan, utöka semesterkassan eller varför inte unna dig det där lilla extra.  Både jag och sjömannen har någon gång tillsammans med vänner gått ihop och spelat men turen har inte varit på vår sida och sedan dess har vi inte fortsatt mer än kanske någon gång per år. Vi får ofta frågan om vi inte blir avundsjuk på människorna som vinner, men vi känner att vi inte kan bli avundsjuk på människor som vinner när vi själv inte spelar.

Lotto har funnits sedan 1980 och du har kunnat spela i butiker, ombud, butiker och bensinmackar runt om i landet, men nu kan du även lägga din rad via nätet och behöver därför inte ta dig iväg till butikerna för att lägga den eventuella vinstraden.

Vad skulle du göra om du vann drömvinsten?

Lord have mercy. Jag hade sparat, köpt en ny husvagn eventuellt en husbil, ordnat pass till Chanel och dragit med mig sjömannen och kamphunden på en utlandsresa och bara njutit. Lagt undan en del pengar och beroende på hur mycket som ligger i potten på drömvinsten hos Lotto så hade jag tillsammans med sjömannen köpt oss en ny bil och eventuellt lägenhet. Dessutom hade jag nog utan att blinka kört bilen till närmsta fotobutik med stort utbud och köpt min dröm kamera.

 

I samarbete med blogvertiser.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.